nurul's FotoPage

By: nurul jannah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]
Friday, 1-Feb-2008 05:27 Email | Share | | Bookmark
Sesi fotografi.Asas Grafik BBM3410 BHS DALAM MULTIMEDIA

 
 
 
View all 19 photos...
Dr Nomaliza my multimedia lecturer...dia gak P.A aku.hurmm ini adalah tugasan ke2 kami slpas men lekat2 gambo..dengar mcm budak tadika..tapi susssaahhhh.Dan utk tugasan kedua ni kami diminta untuk ambil gambar sperti yg dia arahkan.:
1)pic penuh
2)separuh (muka sampai pinggang)
3)potret
4)terapung di udara
gunakan ahli kum sebagai model dan pic yang diambil mestilah memenuhi 5 ciri grafik:
1. seimbang 2.sesuai 3.teks 4.warna 5.mudah
posing sana posing sini...habis je waktu sumer masuk balik kelas..tetibaaaaaaaa.....
"utk next week saya nak awak create satu cerita berdasarkan gambar2 yg dah awak ambik...buat presentation guna power point.."
uwaaaaaaaaaaaaaa...nape DR tak ckp awal2...ape nak buat niii...kalo tauuuuu awal2 boleh laaa ku ambil pic mengikut cerita yang dah ku reka...ni tak..pic dah amik baru reka ceta....
Nasib kami baik gak..sbb next week cuti DEEPAVALI. So ada 2 minggu nak siapkan projek ni...
nak tau ape jadi....nanti aku cerita...TUNGGU.......


Wednesday, 5-Sep-2007 12:58 Email | Share | | Bookmark
majlis sambut menantu kek umah den...

 
 
 
View all 22 photos...
tak tau nak ckp...bila aku nak ckp kompem aku kena ingat balik ape jadi sebelom dan ketika majlis tu...
huhuhuh bila teringat aku jadi P.E.N.A.T gileeeeeeeerrr...ngeh ngeh ngeh..betul punye penat...sampai aku terlepak kat upm seminggu baru hilang...
Papepon semuanye dah lopeh...Alhamdulillah...
hurmmm orang sumer kata lauk pauk di rumah kami ade umphh...terutamanya rendang minang tuuuu memang best...tapi tak puas mkn...uikss pasai pa....tak tambah..malu sendiri rugi laaa cekk oiiiiiiiii...nak makan lagi tunggu aku yang kahwen lak..tapi mak kata.........takmo dahhhh suruh tuuuuutttttt yg masak sbb tuuuuuutttttt...(heheheh rahsia keluarga).Sedap tak sedap bio org lain lak yg masak...
Adesss nampak nye aku kena buat interbiew tukang masak terhebat untuk memastikan reputasi kesedapan lauk2 kenduri kahwin di rumah Tuan Fital tak terjejas...ngeh ngeh ngeh


Saturday, 1-Sep-2007 08:45 Email | Share | | Bookmark
MAJLIS KAHWIN ALONG--- BELAH PEREMPUAN

 
 
 
View all 35 photos...
TARIKH : 18 OGOS 2007
LOKASI : RUMAH PENGANTIN PEREMPUAN

Malam sebelom nak pg rumah pihak perempuan kat umah nii takl ah kelam kabut sgt...
byk benda yg tak leh nak buat lagi...mcm telur takleh nak letak kat bunga pahau lagi sbb tak rebus lagii..pastu survenior tak leh nak packing gak sbb tak de ruang nak letak...huhuhuh rumah tak le besau...sumer2 tu nak kena tgu mlm esokkkkkkkkk...
Aku pegi satu kereta ngan Ayu..kekonon cam terer....mmg terer pon..tapi silap bajet...aku ngan ayu telopeh ke sg.bosi...adessssss tak tahu nak pusing cam no...
huhuhuh ngan tensen nyo agak eee tepakso lahhh pengantin laki poie ambik kek situ...huhuhuhuh
tapi kan tak laa lewat ponn...janji kul duo tapi kitorang samapi kul 1 sotongah...
Cuaco punyo laa peneh eeee....org silat tu lakk lamo bonar dio bersilat...org2 belah aku nihh ado yg pitam2 dah..kono jemur..
Sampai laa mak cik kak hayan panggil masuk kut pintu belakang..."eee masuk2 dulu tak yah tgu...panas ni..."huhuhh paham pon...tapi cam dah lambek yooo...buleh laaaa dari kono jemur lamo2...adolak yg pengsan kang..


Saturday, 1-Sep-2007 07:04 Email | Share | | Bookmark
majlis akad nikah along n hayan

mak pengantin
tepon camerawoman kot..
pegang barang penting niii
View all 30 photos...


PASANGAN : MOHD HAFIZ FITAL & NURUL HAIYAN MALIKI
TEMPAT : RUMAH PIHAK PEREMPUAN TMN SRI NANDING, ULU LANGAT
TARIKH : 12 OGOS 2007
WAKTU : 11.00 PAGI


Tuesday, 3-Jul-2007 04:22 Email | Share | | Bookmark
mega sale with mum

from vertino pilihan hatiku
 
 
View all 5 photos...


[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net